Accountantskantoor Veldhoven

Mijn naam is Ben Coops, boekhouder in omgeving Veldhoven. Als boekhouder in de regio Veldhoven voer ik veel taken uit die vergelijkbaar zijn met die van een accountant. Zo ben ik verantwoordelijk voor de administratie van verschillende ondernemingen en zelfstandigen. Ik neem hen de last van de administratie uit handen, zo houden zij meer tijd over voor dat wij het liefste doen: Ondernemen!

Administratie Veldhoven

Als boekhouder ben ik verantwoordelijk voor de administratie van jouw onderneming. Net als een accountant zie ik toe op de balans, winst- en verliesrekening. Echter hoef je de controle niet uit handen te geven. We kunnen ons samen buigen over de administratie, waardoor je de controle behoudt en de administratie netjes up-to-date blijft! Het verschil van mijn taken met die van een accountant is dat ik me beperk tot samenstellende werkzaamheden.

Werkwijze OAMKB Veldhoven

We leven in een moderne tijd, en de komst van het internet biedt voor het doen van jouw administratie vele mogelijkheden. Ondanks dat we dankbaar gebruik zullen maken van de mogelijkheden van het internet, zal de communicatie hoofdzakelijk persoonlijk plaatsvinden. Deze werkwijze heeft zich in de afgelopen jaren bijzonder goed bewezen voor MKB en zelfstandigen die gebruik willen maken van mijn diensten.

Houd de kosten in de hand!

Als verantwoordelijke voor administratie van bedrijven in de regio Veldhoven ben ik er om jou te helpen! Dus ook als het neer komt op het gebied van kosten. Je bepaalt daarom zelf welke taken je in eigen hand houdt en welke je wil uitbesteden. Hierdoor heb je veel controle over de kosten die voor jou onderneming gemaakt zullen worden. Je kunt er dus vanuit gaan dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan! 

Offerte aanvragen

Gratis uitproberen