Ervaren boekhoudkantoor in Veldhoven

Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Ben Coops, online boekhouder in de regio Veldhoven. Ondernemers als jij hebben altijd wat te doen, je bent met iedere proces van jouw onderneming betrokken! Als boekhouder kan ik je helpen door de taak van het boekhouden en bedrijfsadministratie uit handen te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om samen op de administratie te letten, zo houd je altijd overzicht en blijft jouw administratie netjes bijgewerkt!

Taken van een boekhouder

Als boekhouder in de regio Veldhoven ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding van meerdere ondernemingen en zelfstandigen. Hoewel het verschil door velen niet duidelijk is, verschilt een boekhouder van een accountant. Een boekhouder dient zich namelijk te beperken tot werkzaamheden waar bij deze documenten samenstelt, waar een accountant uitspraken kan doen over de betrouwbaarheid van de gegevens.

Werkwijze boekhouder Veldhoven

Ik ben aangesloten bij Online Administratie MKB en ben daarbij verantwoordelijk voor de regio Veldhoven en Valkenswaard. Mijn werkwijze is zeer vriendelijk voor zelfstandigen en MKB partners. Zo kun je naast dienstverlening betreffende balans, winst en verliesrekening, mij ook gebruiken als adviseur en sparringspartner. We maken in onze samenwerking handig gebruik van de digitale mogelijkheden. Natuurlijk blijft het persoonlijk contact leidend in onze samenwerking.

Lage maandtarieven

Ben je op zoek naar een oplossing met vaste lage maandtarieven? Dan zit je aan het juiste adres! Je bepaalt zelf welke werkzaamheden je uit handen geeft of zelf blijft uitvoeren. Zo heb je maximale controle over jouw kosten en daarmee de maandtarieven.

Ik help je graag met jouw boekhouding. Klik hieronder om direct een afspraak met mij te maken! 

Offerte aanvragen

Gratis uitproberen