Juridische vraagstukken

OAMKB Veldhoven is je vertrouwde partner op financieel gebied. Maar ook voor juridische vragen ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben namelijk de handen ineen geslagen met de experts van HBO Juristen. Zij beantwoorden al je vragen omtrent arbeidsovereenkomsten, contracten met leveranciers en eventuele zakelijke geschillen. De kracht van deze samenwerking zit in het totaalpakket dat wij je hiermee aanbieden. Want of je nu hulp kunt gebruiken bij de loonadministratie óf dat je fiscaal of juridisch advies nodig hebt: OAMKB staat voor je klaar.

Juridisch advies Veldhoven

De juridische wereld is een groot web van wetten en regels. Als je hier niet thuis bent, is het lastig om te achterhalen wat je rechten en plichten zijn. Gelukkig is HBO Juristen gespecialiseerd in juridisch advies voor ondernemers. Via OAMKB Veldhoven heb je toegang tot een landelijk netwerk van juristen. Zij hebben altijd een passende oplossing voor zakelijke conflicten of andere juridische problemen. Dit advies wordt standaard getoetst door een senior jurist. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Juridische hulp Veldhoven

Ben je klant bij accountantskantoor Veldhoven en zit je met juridische vragen over je onderneming? Dan verwijzen onze adviseurs je graag door naar HBO Juristen. De juridische helpdesk is zowel online als telefonisch 24/7 bereikbaar. Deze advieslijn is geheel gratis. Als het probleem wat complexer is en meer uitzoekwerk vereist, wordt er eerst een offerte uitgebracht. Bij HBO Juristen werken ze altijd met een vooraf vastgesteld tarief zodat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Het advies van HBO Juristen is praktisch, betrouwbaar én ook nog eens zeer betaalbaar. Ben je benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

 

 

Nu meer weten!